Hoe roteer of spiegel ik een afbeelding in WordPress?

Wanneer een afbeelding niet juist wordt weergegeven in je website kun je deze eenvoudig draaien of spiegelen via de mediamanager van WordPress. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

• Ga naar het dashboard van je website.
  • Klik op "Media".
  • Zoek de afbeelding die je wilt wijzigen en klik hier vervolgens op.

• Er verschijnt een nieuw scherm, klik in dit scherm op "Afbeelding bewerken".

• In het volgende scherm kun je de afbeelding roteren of spiegelen.

• Wanneer je tevreden bent over het resultaat klik je op "Opslaan", de afbeelding wordt gewijzigd en zal gedraaid verschijnen in de website (let op: het kan zijn dat je de pagina even moet vernieuwen).