Screenpilot Player Configureren

Het configureren van de Screenpilot Player is heel eenvoudig, wij hebben namelijk het grootste deel van de configuratie al gedaan. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het instellen van een netwerkverbinding, de instructies hiervoor vind je hieronder.

Opmerking: om de speler eenmalig in te stellen moet je op de speler een toetsenbord en muis aansluiten. Gebruik een USB-hub om een bedraad toetsenbord en muis aan te sluiten op de enkele USB-poort van de speler of gebruik een draadloos toetsenbord / muis combinatie. Eventueel is het ook mogelijk om alleen met een toetsenbord door de instellingen te navigeren d.m.v. de TAB-toets.

Instellen van een draadloze netwerkverbinding (WiFi):

• Sluit een toetsenbord en muis aan op de Screenpilot Player.
  • Steek de HDMI-aansluiting van de speler in de HDMI-poort van de TV.
  • Zet de TV aan.
  • Start de speler door de meegeleverde adapter aan te sluiten.
  • Wacht tot het "Kiosk" scherm verschijnt en druk direct op CTRL+ALT+S, het instellingen scherm van de speler wordt geopend.
  • Klik op het WiFi-icoontje rechts onder in de hoek.
  • Klik, in de popup die verschijnt, op "Geen netwerk".
  • Selecteer in de lijst het WiFi-netwerk waarmee je wilt verbinden.
  • Vul het WiFi-wachtwoord in en klik op "Verbinding maken".
  • Start de speler opnieuw op zodra hij succesvol verbonden is met het netwerk, dit doe je door de speler spanningsloos maken en na 5 seconden opnieuw aansluiten d.m.v. de meegeleverde adapter.