Heeft Sitepilot toegang tot mijn site?

Om je goed van dienst te kunnen zijn hebben onze support medewerkers toegang tot je website. Zo kunnen we je helpen bij vragen en eventueel problemen voor je oplossen. Ons support team kan alleen inloggen in je website vanaf een bepaald ip-adres en ontvangen nooit de login gegevens zoals alleen jij die hebt ontvangen.

Heb je liever niet dat we in kunnen loggen in je website? Geen probleem! Log dan in op je website en navigeer naar "Sitepilot > Instellingen > Algemeen" en vink daar de optie "Support login uitschakelen."  aan. Nu kunnen onze support medewerkers niet meer inloggen in je website. Heb je in het vervolg toch een vraag? Zet deze optie dan tijdelijk even aan zodat we je goed van dienst kunnen zijn.