Hoe stel ik mijn e-mail in op mijn iPhone / iPad?

Let op: e-mail hosting is alleen beschikbaar voor klanten met een "Sitepilot Webhosting" of een "Sitepilot Premium" pakket. Klik hier voor meer informatie over e-mail hosting.

In de onderstaande handleiding wordt stap voor stap beschreven hoe je je e-mailadres instelt in op een iPhone of iPad.

• Ga naar ‘Instellingen’.
  • Klik op ‘Mail, Contacten, Agenda’.
  • Klik op ‘Nieuw account’.
  • Klik op ‘Anders’.
  • Klik op ‘Voeg emailaccount toe’.

Accountinstellingen:

• Naam: vul uw naam in zoals deze als afzender weergegeven moet worden, bijvoorbeeld: Jan Jansen.
  • E-mail: vul uw volledige e-mailadres in.
  • Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mailadres.
  • Beschrijving: de omschrijving die gebruikt moet worden voor dit account in het accountoverzicht, bijvoorbeeld: SitePilot Mail.
  • Klik op ‘Volgende’ rechtsboven in de hoek.

Server inkomende e-mail:

• Hostnaam: sXX.sitepilot.io (vul voor XX het servernummer in waarop je bent geplaatst)
  • Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres.
  • Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mailadres.

Server uitgaande e-mail:

• Hostnaam: sXX.sitepilot.io (vul voor XX het servernummer in waarop je bent geplaatst)
  • Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres.
  • Klik op ‘Volgende’.
  • Klik op ‘Bewaar’.