Hoe stel ik mijn e-mail in in Apple Mail?

Let op: e-mail hosting is alleen beschikbaar voor klanten met een "Sitepilot Webhosting" of een "Sitepilot Premium" pakket. Klik hier voor meer informatie over e-mail hosting.

In de onderstaande handleiding wordt stap voor stap beschreven hoe je je e-mailadres instelt in Apple Mail.

• Open Apple Mail.
  • Klik op het menu-item ‘Mail’ bovenin het scherm.
  • Ga naar het tabblad ‘Accounts’.
  • Klik in het rechter scherm ‘Voeg andere account toe…’.
  • Selecteer ‘Voeg een Mail-account toe’ en vervolgens op ‘Maak aan…’.
  • Vul bij ‘Volledige naam’ uw naam in zoals deze als afzender weergegeven moet worden, bijvoorbeeld: Jan Jansen.
  • Vul bij ‘E-mailadres’ uw e-mailadres in, bijvoorbeeld: jan@jansen.nl.
  • Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord van uw e-mailaccount in.
  • Klik op ‘Volgende’.

Info voor inkomende e-mail:

• Slecteer bij ‘Type account’ het protocol ‘IMAP’.
  • E-mailserver: sXX.sitepilot.io (vul voor XX het servernummer in waarop je bent geplaatst)
  • Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld: jan@jansen.nl.
  • Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mailadres.
  • Klik op ‘Volgende’.

Info voor uitgaande e-mail:

• SMTP-server: sXX.sitepilot.io (vul voor XX het servernummer in waarop je bent geplaatst)
  • Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld: jan@jansen.nl.
  • Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mailadres.
  • Klik op ‘Maak aan.

Je mailadres is nu succesvol toegevoegd aan Apple Mail.