Hoe bewerk ik een pagina met de Sitebuilder?

Websites die ontwikkeld worden door Sitepilot worden standaard geleverd met onze Sitebuilder. In de onderstaande handleiding wordt uitgelegd hoe je de Sitebuilder kunt starten.

Vanuit een nieuwe pagina

• Ga naar "Pagina's > Nieuwe Pagina".
  • Geef eerst een duidelijke titel op.
  • Klik op de tab "Sitepilot Builder" om de Sitebuilder te starten.

Vanuit een betaande pagina

• Ga naar "Pagina's > Alle pagina's".
  • Zoek naar de pagina die je wilt bewerken.
  • Klik op de titel van de pagina die je wilt bewerken (of onder de titel op "bewerken").

• Klik op de knop "Sitepilot Builder starten" om de Sitebuilder te starten.

Vanuit de adminbar

Wanneer je ingelogd bent verschijnt er een balk bovenaan de pagina, ook wel adminbar genoemd. Vanuit deze balk kun je direct de Sitebuilder starten voor de betreffende pagina.

• Navigeer aan de voorkant van je website naar de pagina die je graag wilt bewerken.
  • Klik op "Sitepilot Builder" om de Sitebuilder te starten.

Het groene icoontje achter "Sitepilot Builder" geeft aan dat de pagina is ontwikkeld met onze Sitebuilder.