Hoe log ik in op mijn WordPress website?

Nadat je website is opgeleverd en geplaatst is op het Sitepilot platform ontvang je de logingegevens voor je website per e-mail. Bij deze logingegevens zit een link naar het admin gedeelte van de website, dit is bijna altijd de URL (domeinnaam) van de website met /wp-admin als toevoeging. Het onderstaande formulier zal vervolgens verschijnen, hier vul je vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in.